AEG Was Technologie

In deze blog willen wij een aantal verschillende technologieën van AEG voor u op een rijtje zetten en verduidelijken in uw zoektocht naar een nieuwe wasmachine. Steeds meer kom je bij producten van met nieuwe AEG Was Technologie termen tegen die nieuw voor u zijn. Dat is natuurlijk ook helemaal geen ramp, vandaar deze blog. Hopelijk heeft u aan het einde een idee waar de termen voor staan.

Welke AEG Was Technologie kunnen we van elkaar onderscheiden?

PROSTEAM®-TECHNOLOGIE

Minder strijken en opgefriste kleding

  • Wasbeurt mét PlusSteam-optie
  • Apart stoomprogramma

AEG’s ProSteam®-technologie zorgt voor een professionele uitstraling door gebruik te maken van de PlusSteam-optie aan het einde van een wascyclus. Zo worden kreuken tot 30% verminderd voor minder strijken, minder chemisch reinigen en minder slijtage aan de vezels.

De Prosteam-technologie maakt gebruik van korte, zachte stoomprogramma’s om gekreukelde kleding te verfrissen en verwijdert veilig geuren voor de beste resultaten.

AEG’s ProSteam-technologie zorgt dus voor de verzorging van je kleding, alsook besparing van tijd, water en energie.

PROSENSE®-TECHNOLOGIE

Verzorgt je kleding en bespaart water en energie

Onnodig te lang wassen en drogen beschadigt je kledij.

De ProSense-technologie van AEG maakt programma’s op maat om de behandeling van elk kledingstuk te optimaliseren en zo de stoffen te beschermen tegen onnodige wasbeurten en slijtage te verminderen.

Hoe? Eerst wordt de was automatisch gewogen. Vervolgens wordt aan de hand van vochtigheids- en temperatuursensoren de droogtijd en energieconsumptie aan iedere belading aangepast. Hierdoor kan het wasprogramma worden afgestemd op het wasgoed in de trommel.

Zo wordt je wasgoed dus optimaal gewassen en bespaar je water en energie.

ÖKOMIX-TECHNOLOGIE

Grondigere reiniging, zachtere stoffen

Traditionele machines kunnen onopgelost wasmiddel achterlaten. Dit zorgt voor een minder effectieve reiniging, met risico op vlekken.

Met de AEG’s ÖKOMix-technologie is dit verleden tijd.

Water en wasmiddel, alsook water en wasverzachter, worden voor het wassen gemengd. Dit zorgt voor een volledige activatie van wasmiddel en -verzachter bij 30°.

Mochten jullie voldoende zijn geïnformeerd en een keuze hebben kunnen maken voor uw nieuwe wasmachine? Neem gerust een kijkje op onze site of klik hier om direct naar het huishoudelijk deel van onze site te gaan.

Electronica4u

Alle rechten voorbehouden © | Electronica4u.
Powered by Electronica4u.