Magnetron, oven of liever een combimagnetron?

Na het lezen van deze blog hebben wij de oplossing voor jouw dilemma. Wat te kiezen een magnetron, oven of heb ik toch liever een combimagnetron. Hieronder hebben wij een aantal opties voor jou op een rijtje gezet.

We gaan het hebben over:

Extra: Handige tips als je op zoek bent naar recepten. Altijd handig.

In een standaard keuken is er vaak maar ruimte voor één apparaat. Daarom wordt er in de meeste gevallen gekozen voor een combi magnetron of combi-oven. Maar wat is het verschil tussen deze apparaten?

Combimagnetron: Een combimagnetron is het ideale apparaat wat niet mag ontbreken als gemak en snelheid voor jou van belang is. Je bespaart hier namelijk veel tijd mee ten op zichten van een normale oven die veel langer de tijd nodig heeft om op temperatuur te komen. Verder zitten er verschillende functies op een combimagnetron, waardoor de bereiding van heel veel gerechten appeltje eitje is. Het enige minpunt waar rekening mee gehouden moet worden bij een combimagnetron dat hij de hoge temperaturen van een echte oven niet kan evenaren. Dit zorgt ervoor dat een echte oven bij wat ingewikkeldere gerechten vaker de voorkeur heeft.

Combi-oven: Een combi-oven is eigenlijk goed te vergelijken met een combimagnetron, maar dit apparaat heeft echter één groot voordeel. De functies op dit apparaat komen dichter in de buurt van een echte oven. Met de combi-oven haal je de hogere temperaturen van een echte oven wel. Dit was bij de combi magnetron niet het geval. Dit is voor het bereiden van sommige gerechten essentieel.

Mogelijke recepten waarvan je kunt genieten?

Ben jij al een tijdje bezig om je ideale gewicht te bereiken door op je voeding te letten. Klik hier om recepten die geschikt zijn om te gebruiken bij een combimagnetron of een combi-oven.

Ben jij een suikerpatiënt? Of gewoon bezig aan een suikervrij dieet? Klik hier om de oplossingen te vinden om gevarieerd en toch suikervrij, maar lekker te eten.

Juist op zoek naar eiwitrijk eten? Klik hier en vindt vernieuwde en heerlijke eiwitrijke recepten.

Wil jij dat de hele gezinssamenstelling fitter en gezonder aan de slag gaat? Klik dan hier voor een kookboek met recepten voor het hele gezin.

Als laatste voordat we terug gaan naar de apparatuur. Ben jij iemand die zich helemaal wilt geven om je doel te bereiken dan is dit dieetschema echt een aanrader. Klik hier om snel aan de slag te kunnen.

Terug naar de keuze die te maken valt op het gebied van apparatuur voor in de keuken.

Is er genoeg ruimte in jouw keuken aanwezig voor twee apparaten? Dan kun je wat gerichter gaan kiezen welke apparaten jij denkt nodig te hebben.

Oven: Hou jij heel erg van bakken? Dan is een oven eigenlijk onmisbaar in jouw keuken. Deze zorgt voor net iets meer smaak bij het bereiden van jou favoriete gerechten, dan wanneer deze in een combi-oven of magnetron bereid worden. Een minpunt van de oven is bekend. Er zitten alleen maar ovenfuncties op, iets ontdooien en lichtelijk verwarmen zal een moeilijk verhaal worden.

Magnetron: Weinig tijd om welke reden dan ook? Dan is een magnetron hiervoor een handig oplossing. Verwacht een culinaire hoogstaande gerechten, maar door de vele programma’s kun je tegenwoordig van alles met een magnetron. Deze is dan ook eigenlijk in veel huishoudens niet meer weg te denken.

Stoomoven: Ben jij iemand die graag nieuwe gerechten uit een kookboek wilt bereiden? Wil jij aandacht besteden aan hetgeen wat je aan het koken bent? Dan is een stoomoven een goede keuze voor jou. Stomen is namelijk een bijzondere zachte bereidingsmethode voor zowel groenten, vlees als vis. Deze methode is de afgelopen tijd veel populairder geworden, omdat er veel mensen zijn die op hun voeding letten. Met een stoomoven beschik je over een apparaat met een optimale warmteoverdracht. Hierdoor is de kans op aanbranden klein en blijven de vitamines behouden.

Hopelijk hebben wij jullie kunnen helpen met de zoektocht naar jullie ideale keukeninrichting. Mocht je iets van elektronica zoeken klik dan hier en neem een kijkje op onze keuken afdeling.

Electronica4u

Alle rechten voorbehouden © | Electronica4u.
Powered by Electronica4u.